Mitsubishi

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy is een wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor huishoudelijk, commercieel en industrieel gebruik. De ingenieurs van Mitsubishi worden uitgedaagd om airconditioningsystemen te creëren die geweldige prestaties leveren in de uiteenlopende klimaten, en hun ingenieurs ontwikkelen verbazingwekkend geavanceerde maar duurzame units en systemen die constant kunnen worden gebruikt onder vrijwel alle natuurlijke klimaten. Elk product is een verbazingwekkende prestatie op zich, met jarenlange stille werking, energiezuinige prestaties en minimale impact op het milieu.

Bereken eenvoudig hoeveel koelvermogen nodig is voor de ruimte met deze handig formule. (Bedenk wel dat dit een simpele berekening is en dat er veel aspecten invloed kunnen hebben op het benodigde vermogen.)

Stap 1: Inhoud berekenen van de ruimte
Bereken de inhoud in kubieke meters. Dit doe je door Lengte, Breedte en Hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Bijvoorbeeld: de ruimte is 4 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Dat betekent 4 x 3 x 2,5 = 30 kubieke meter (m3) 

Stap 2: De vermenigvuldigingsfactor
Verschillende factoren hebben invloed op de benodigde wattage. Deze factor je in met de vermenigvuldigingsfactor van 30, 40 of 50.

Factor 30: Goed geïsoleerde ruimtes met een normaal glasoppervlakte. Geen schuin of plat dak en weinig elektrische apparaten.

Factor 40: Minder goed geïsoleerde ruimtes met een groot glasoppervlakte en/of veel elektronische apparaten.

Factor 50: Ruimtes met een hoge warmtelast en/of er worden producten zoals voedsel bewaard, waarvoor een lagere ruimte tempratuur nodig is.

Stap 3: Het benodigde koelvermogen berekenen
Vermenigvuldig het antwoord uit de formule van stap 1 met de factor uit stap 2. Bijvoorbeeld: 30 kubieke meter x factor 40. Het benodigde koelvermogen is dan 1200 watt. Oftewel; 1,2 KW

Verschillende Mitsubishi airconditioners

Mitsubishi Heavy

Capaciteit

2,5kW/ 9000BTU

3,5kW/ 12000BTU

5,0kW/ 18000BTU

7,0kW/ 24000BTU

SEER

 

 

 

 

SCOP

 

 

 

 

Verwarmings wattage

 

 

 

 

Koelings wattage

 

 

 

 

Geluid binnen

 

 

 

 

Geluid buiten max op 1m

 

 

 

 

Maten binnenunit BxDxH

870x230x290

 

 

 

Maten buitenunit BxDxH

842x290x540

 

 

 

 

Betrouwbaar en zuinig

Mitsubishi biedt de airconditioners voor jouw woning of bedrijfspand. Daarnaast is Mitsubishi vanwege haar lagere prijzen perfect voor iemand met een kleine portomonee.

- Hoge kwaliteit

- Perfect voor koelen en verwarmen

- Makkelijk en snel geïnstalleerd

kwalitatief de meester

5 jaar garantie op de compressor

Wifi optioneel