LG

LG

Je thuis klimaat regel jezelf met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan koelen en verwarmen met veel instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Bereken eenvoudig hoeveel koelvermogen nodig is voor de ruimte met deze handig formule. (Bedenk wel dat dit een simpele berekening is en dat er veel aspecten invloed kunnen hebben op het benodigde vermogen.)

Stap 1: Inhoud berekenen van de ruimte
Bereken de inhoud in kubieke meters. Dit doe je door Lengte, Breedte en Hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Bijvoorbeeld: de ruimte is 4 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Dat betekent 4 x 3 x 2,5 = 30 kubieke meter (m3) 

Stap 2: De vermenigvuldigingsfactor
Verschillende factoren hebben invloed op de benodigde wattage. Deze factor je in met de vermenigvuldigingsfactor van 30, 40 of 50.

Factor 30: Goed geïsoleerde ruimtes met een normaal glasoppervlakte. Geen schuin of plat dak en weinig elektrische apparaten.

Factor 40: Minder goed geïsoleerde ruimtes met een groot glasoppervlakte en/of veel elektronische apparaten.

Factor 50: Ruimtes met een hoge warmtelast en/of er worden producten zoals voedsel bewaard, waarvoor een lagere ruimte tempratuur nodig is.

Stap 3: Het benodigde koelvermogen berekenen
Vermenigvuldig het antwoord uit de formule van stap 1 met de factor uit stap 2. Bijvoorbeeld: 30 kubieke meter x factor 40. Het benodigde koelvermogen is dan 1200 watt. Oftewel; 1,2 KW

Verschillende LG airconditioners

 

Capaciteit

2,5kW/ 9000BTU

3,5kW/ 12000BTU

5,0kW/ 18000BTU

7,0kW/ 24000BTU

SEER

 

 

 

 

SCOP

 

 

 

 

Verwarmings wattage

 

 

 

 

Koelings wattage

 

 

 

 

Geluid binnen

 

 

 

 

Geluid buiten max op 1m

 

 

 

 

Maten binnenunit BxDxH

 

 

 

 

Maten buitenunit BxDxH

 

 

 

 

STIL EN ZUINIG

LG biedt de airconditioners voor jouw woning of bedrijfspand. Daarnaast is LG vanwege haar geruisloze systemen perfect voor jouw behoeftes.

- Hoge kwaliteit

- Perfect voor koelen en verwarmen

- Makkelijk en snel geïnstalleerd

goede prijs/kwaliteit verhouding

5 jaar garantie op de compressor

Wifi inclusief