Onze diensten

Advies op maat
Meten is weten

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om advies op maat te verzorgen. Ons gecertificeerd personeel legt graag de verschillende merken aan je uit. Uiteraard nemen we je persoonlijke voorkeuren in het advies mee. We nodigen je graag uit om langs te komen op afspraak om de airco’s in onze showroom te zien.

 

Z

Gratis advies op maat

Z

Zowel particulier als zakelijk

Z

Binnen een kwartier weet je waar je aan toe bent

Airco installatie
Wij zijn ervaren en goedkoop

Onze monteurs monteren de airco vakkundig. Doordat wij F-gassen gecertificeerd zijn. Hierdoor kunnen we garantie leveren op het hart van het aircosysteem, de unit en compressor. Na de doorvoer te hebben gemaakt naar buiten, trekken we leidingen, die werken we netjes weg. Daarnaast her isoleren we de gaten zodat de isolatie behouden wordt. Extra kosten worden altijd eerst besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Z

Gecertificeerd personeel

Z

Snelle plaatsing (we streven ernaar deze binnen 3 à 4 uur te plaatsen)

Z

Netjes afgewerkt

Airco onderhoud
Wij zijn professioneel, betrouwbaar en snel

Het onderhoud aan jouw airconditioning voorkomt problemen en storingen. Wij adviseren je om de airconditioning minimaal 1x per jaar te laten onderhouden.

Slecht onderhouden airco’s kunnen bovendien vervelende klachten veroorzaken, zoals bijvoorbeeld verkoudheid, keelpijn, geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen. Dit komt mede door bacteriën en schimmels in de lekbak en of de ventilator.

Het airconditioning-systeem wordt tijdens het onderhoud niet alleen gecontroleerd, maar ook grondig gereinigd. Het reinigen van de airconditioning is noodzakelijk om te zorgen dat het systeem optimaal kan functioneren én om de luchtkwaliteit te garanderen.

Z

Onderhoud voorkomt problemen en storingen

Z

Onderhoud houdt het airconditioning-systeem schoon

Z

Snel en betrouwbaar

Meterkast meepakken?
Te combineren met de airco installatie

We houden graag van extra spanning. Naast dat onze monteur gecertificeerd airco’s installeren kijken we graag ook naar je meterkast. Onze monteurs zijn namelijk ook opgeleid voor elektra werkzaamheden. Wij kunnen de complete meterkast vervangen of een extra groep plaatsen.

Z

Gecertificeerd elektra monteurs

Z

Te combineren met de airco installatie

Z

Vaste prijs afspraak