Meten is weten

Advies op maat

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om advies op maat te verzorgen. Ons gecertificeerd personeel legt graag de verschillende merken aan je uit. Uiteraard nemen we je persoonlijke voorkeuren in het advies mee. We nodigen je graag uit om langs te komen op afspraak om de airco’s in onze showroom te zien.

 

Wij zijn ervaren en goedkoop. Onze monteurs monteren de airco vakkundig. Doordat wij F-gassen gecertificeerd zijn. Hierdoor kunnen we garantie leveren op het hart van het aircosysteem, de unit en compressor. Na de doorvoer te hebben gemaakt naar buiten, trekken we leidingen, die werken we netjes weg. Daarnaast her isoleren we de gaten zodat de isolatie behouden wordt. Extra kosten worden altijd eerst besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gecertificeerd personeel
Snelle plaatsing (we streven ernaar deze binnen 3 à 4 uur te plaatsen)
Netjes afgewerkt

Wij zijn professioneel, betrouwbaar en snel. Het onderhoud aan jouw airconditioning voorkomt problemen en storingen. Wij adviseren je om de airconditioning minimaal 1x per jaar te laten onderhouden. Slecht onderhouden airco’s kunnen bovendien vervelende klachten veroorzaken, zoals bijvoorbeeld verkoudheid, keelpijn, geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen. Dit komt mede door bacteriën en schimmels in de lekbak en of de ventilator.

Het airconditioning-systeem wordt tijdens het onderhoud niet alleen gecontroleerd, maar ook grondig gereinigd. Het reinigen van de airconditioning is noodzakelijk om te zorgen dat het systeem optimaal kan functioneren én om de luchtkwaliteit te garanderen.

Onderhoud voorkomt problemen en storingen
Onderhoud houdt het airconditioning-systeem schoon
Snel en betrouwbaar

Te combineren met de airco-installatie. We houden graag van extra spanning. Naast dat onze monteur gecertificeerd airco’s installeren kijken we graag ook naar je meterkast. Onze monteurs zijn namelijk ook opgeleid voor elektra werkzaamheden. Wij kunnen de complete meterkast vervangen of een extra groep plaatsen.

✅ Gecertificeerd elektra monteurs
✅ Te combineren met de airco-installatie
✅ Vaste prijs afspraak

Noodnummer 24/7 beschikbaar

Nood reparatie diensten zijn beschikbaar 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

De klant staat op #1

We gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij houden jouw hoofd letterlijk en figuurlijk koel 😉

Professionele monteurs

Onze monteurs houden altijd rekening met jouw veiligheid, gezondheid en comfort. Onze monteurs zijn opgeleid en hebben jaren ervaring.

Maak een afspraak