Airco installeren Veenendaal

Airco installeren Veenendaal

Airco installeren in Veenendaal en regio

Meten is weten

AircoCrew zorgt voor het installeren van jouw airco in Veenendaal en regio. Wij staan garant voor vakmanschap en wij weten wat we doen. Onze monteurs zijn opgeleid om snel maar efficiënt jouw nieuwe airco in een mum van tijd bij jou te komen installeren. Wij geven je graag advies en onze aircosystemen zijn van hoge kwaliteit. Kortom: jouw vertrouwde partner als het om technische en duurzame oplossingen gaat. Wij komen graag een airco installeren in Veenendaal en regio!

 

Een persoonlijke aanpak

Wij bieden een persoonlijke aanpak en wij hebben klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan. Of het nu om het verwarmen of afkoelen gaat, samen met onze crew van experts kunnen wij je helpen. Wij gaan ervoor zorgen dat je op de warme zomerdagen afkoeling krijgt en juist op de koude winterdagen het heerlijk warm hebt. Als je voor AircoCrew kiest dan zit je er dus altijd goed bij!

Z

Gratis advies op maat

Z

Zowel particulier als zakelijk

Z

Binnen een kwartier weet je waar je aan toe bent

Onze gararantie – Airco installeren Veenendaal

Wij zijn ervaren en goedkoop

Met meer dan 5 jaar ervaring op onze naam hebben wij ruim voldoende ervaring in het installeren van airco-installaties, onderhoud aan de airco en het repareren van airco-installaties. Ons team is F-gassen gecertificeerd en geven dan ook garantie op de unit en compressor van het aircosysteem. Wij proberen altijd om de installatie van een aircosysteem binnen 4 uur gedaan te hebben, netjes afgewerkt en al.

Het installeren van een airco Veenendaal

De monteurs van AircoCrew zijn de beste in hun vak, ze zijn gecertificeerd en weten dus precies wat ze doen. Als er een doorvoer naar buiten is gemaakt, trekken zij de leidingen en werken deze keurig weg. Dan gaan ze de gaten isoleren zodat er een optimale isolatie wordt behouden. Als er extra kosten kunnen komen, dan bespreken we dit op voorhand altijd met je zodat het geen verrassing voor je is bij het afrekenen.

Z

Gecertificeerd personeel

Z

Snelle plaatsing (we streven ernaar deze binnen 3 à 4 uur te plaatsen)

Z

Netjes afgewerkt

Airco installeren Veenendaal

Airco installeren Veenendaal

Het onderhoud van een airco – airco installeren Veenendaal

Wij zijn professioneel, betrouwbaar en snel

Om problemen en storingen te voorkomen, is het noodzakelijk om regulier onderhoud aan je aircosysteem te laten uitvoeren. Het advies is dan ook om het onderhoud minimaal één maal per kalenderjaar door een van onze monteurs uit te laten voeren. Wist je dat een slecht onderhouden airco voor gezondheidsklachten kan zorgen?  Mede door bacteriën en schimmels is het mogelijk om bijvoorbeeld verkouden te worden. Keelpijn, geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen zijn ook veel voorkomend. De gezondheid van onze klanten nemen wij uiterst serieus, daarom controleren en reinigen wij het hele aircosysteem zodat deze goed blijft functioneren en de kwaliteit van de lucht gegarandeerd blijft.

Z

Onderhoud voorkomt problemen en storingen

Z

Onderhoud houdt het airconditioning-systeem schoon

Z

Snel en betrouwbaar

De meterkast
Te combineren met de airco installatie

Onze monteurs zijn echte manusjes van alles! Ze zijn niet alleen gecertificeerd om een aircosysteem te kunnen installeren, zij zijn tevens opgeleid voor elektrawerkzaamheden. Zij kunnen dus jouw complete meterkast vervangen of je helpen door een extra groep in je meterkast te plaatsten. Hiervoor wordt door ons een vaste prijs met je afgesproken en dit kan in combinatie worden gedaan met het installeren van je airco. Gemak dient de mens dus!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij komen graag langs om ervoor te zorgen dat je het beste advies op maat van ons krijgt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op als je een afspraak wilt maken of om gelijk een offerte aan te vragen!

Telefoonnummer:

06 – 36 19 77 64

E-mailadres:

info@aircocrew.nl

Z

Gecertificeerd elektra monteurs

Z

Te combineren met de airco installatie

Z

Vaste prijs afspraak

airco installeren Veenendaal