Airco installeren Ede

Airco installeren  Ede

Airco installeren Ede

Meten is weten

Zoek je een specialist die een airco kan installeren in Ede en regio? Bij AircoCrew ben je aan het juiste adres. Ons team van monteurs is gespecialiseerd in het installeren van aircosystemen van allerlei merken. Wij zijn klantvriendelijk, luisteren naar onze klanten en in combinatie met de mogelijkheden adviseren wij welke airco wij het beste bij jou in regio Ede kunnen komen installeren.

Het onderhoud van een aircosysteem

Als je een airco in huis hebt, is het nodig deze goed te onderhouden zodat je problemen en storingen aan je aircosysteem voorkomt. Een regulier onderhoud aan je airco kun je het beste overlaten aan een specialist. AircoCrew voert ook het regulier onderhoud uit, wij adviseren je dit minimaal één keer per jaar door ons te laten doen. Jij bent dan verzekerd van een airco die doet wat hij moet doen.

Jouw gezondheid is onze hoogste prioriteit!

Jouw gezondheid is de eerste prioriteit! Een slecht onderhouden airco kan namelijk voor gezondheidsklachten zorgen, en dat is uiteraard niet de bedoeling! Je kunt bijvoorbeeld verkouden worden door bacteriën en schimmels in het aircosysteem. Maar ook geïrriteerde luchtwegen, keelpijn en tranende ogen kunnen erop duiden dat het aircosysteem een onderhoudsbeurt nodig heeft. Wij controleren en reinigen je aircosysteem dan ook volledig om jou een goede gezondheid te kunnen garanderen.

Z

Gratis advies op maat

Z

Zowel particulier als zakelijk

Z

Binnen een kwartier weet je waar je aan toe bent

Het installeren van een airco – Airco installeren Ede

Wij zijn ervaren en goedkoop

Naast dat wij regulier onderhoud uitvoeren, installeren wij ook aircosystemen. Onze monteurs zijn ware vakmannen, die precies weten wat zij doen. Zij gaan secuur en vlot te werk, wat zeer prettig is voor onze klanten. Nadat ze een doorvoer naar buiten hebben gemaakt, trekken zij leidingen en werken deze professioneel weg. Om een goede isolatie te garanderen, isoleren zij de gemaakte gaten. Het kan zo zijn dat er extra kosten kunnen bijkomen, maar deze worden eerst met jou besproken. Zo weet jij waar je aan toe bent tijdens het afrekenen, wanneer je een airco laat installeren in Ede en regio!

Z

Gecertificeerd personeel

Z

Snelle plaatsing (we streven ernaar deze binnen 3 à 4 uur te plaatsen)

Z

Netjes afgewerkt

Airco installeren Ede
Airco installeren Ede

Onze garanties – airco installeren Ede

Wij zijn professioneel, betrouwbaar en snel

AircoCrew heeft meer dan 5 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van allerlei merken aircosystemen. Onze professionals zijn meer dan voldoende gecertificeerd en daarom kunnen wij zonder aarzeling garantie geven op de unit en compressor van de airco. Ons streven is om een complete installatie van een airco uit te voeren binnen 4 uur, zodat jij zo min mogelijk last ondervindt bij de installatie en zo snel mogelijk kunt genieten van de airco!

Z

Onderhoud voorkomt problemen en storingen

Z

Onderhoud houdt het airconditioning-systeem schoon

Z

Snel en betrouwbaar

Contact
Te combineren met de airco installatie

Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Maar ook als je graag een afspraak wilt inplannen zodat wij samen met jou naar de mogelijkheden kunnen kijken, is dat gewoon mogelijk. Je kunt ons zowel per telefoon, als via de e-mail bereiken als je erover denkt een airco te laten installeren in regio Ede!

 

Telefoonnummer: 06 – 36 19 77 64. E-mailadres: info@aircocrew.nl

Z

Gecertificeerd elektra monteurs

Z

Te combineren met de airco installatie

Z

Vaste prijs afspraak

airco installeren Ede